Ring oss: 0303-641 23

Om oss

Hardex Component AB grundades i Kungälv 1989 redan från start med inriktning på att producera unika komponenter för den svenska verkstadsindustrin. Merparten av vår tillverkning sker i fjärran östern och hos vår egen anläggning i Kina. Läs mer om

För oss har det alltid varit viktigt att hålla hög servicenivå. Med det menar vi genuint engagemang, täta kontakter och flexibla lösningar genom hela processen. Vi betraktar varje order från ny kund som början till ett långvarigt samarbete. Vi vill vara ditt självklara val som komponentleverantör.

Hos oss finns ett gediget kunnande, och tack vare goda inarbetade kontakter och nära samarbete med våra kunder kan vi tillverka och leverera komponenter i rätt tid, från rätt plats, och i rätt kvalitet. Vårt mål är att reducera både ledtider och tillverkningskostnader, även för små serier, bland annat tack vare låga verktygskostnader och effektiv planering.

Vi ansvarar för hela tillverkningsprocessen från idé till leverans och lagerhållning. Våra kunder brukar uppskatta tryggheten och de resurser som frigörs när vi tar hand om komponentförsörjningen. Läs mer om tillverkningsprocessen >>

Kontakta försäljning om du vill prata mer om just dina behov av kostnadseffektiv komponenttillverkning. Du kan även sända oss prov eller ritning på er detalj, så återkommer vi med en offert till er så snart som möjligt.

Affärsidé: Att hjälpa våra kunder med tillverkning av olönsamma eller obekväma komponenter. Vi uppskattar att kunna vara delaktiga hela vägen från problemlösning till leverans.

Det är vi som är Hardex

image

Inköp

Johan Lilja, VD

johan@hardex.se

image

Försäljning

Magnus Gustafson

magnus@hardex.se